Des de que vam posar la primera pedra del projecte sabíem que: cuidar-la, estimar-la, parlar-li, aportar-li, viure-la, somiar-la, entendre-la, fotografiar-la, valorar-la, confiar-li, apostar-nos, abraçar-nos, lligar-nos… serien, algunes de les moltes coses que volíem fer amb la terra.

Per tant, no concebem la idea de tirar productes químics que malmeten la terra a on tants fruits ens ha donat durant segles, inclús mil·lennis, a Sant Pere del Bosc.
Llavors, des de els seus inicis practiquem una viticultura ecològica i biodinàmica que és la que creiem que més respecta aquesta sinèrgia, entre l’ésser humà i la terra.

Aportem adobs certificats AAA, adobs d’ovella, vaques que viuen en transhumància, entre d’altres animals que viuen en llibertat, on mai mengen pinso creat per l’home. Només el que els camps de Catalunya aporten.
Per altra banda, reincorporem a la terra tots els subproductes generats com sarments de poda cremats, pells de raïm després de premsar, aigua de netejar dipòsits…

I quan per fi arriba l’hora de la verema, veremem amb caixes de 10kg manuals, per no malmetre el raïm i que arribi al celler pràcticament com amb una safata de plata.

La primera verema, la 2021, va ser la primera realitzada al celler, on ens nodrim de raïm de viticultors de Blanes, Lloret de Mar i una mica del Empordà més proper a Lloret.

Desplaça cap amunt